Selvbetjening

Bestil tid online

På Patientportalen kan du bestille tid hos en behandler i klinikken. Husk at Patientportalen ikke er til akut behov for kontakt til klinikken. I disse tilfælde skal du ringe til os i telefontiden. Det er vigtigt, at du ved tidsbestillingen fortæller os, hvad det drejer sig om. 

Send enkle spørgsmål til din læge

Patientportalen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Patientportalen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

Anmod om fornyelse af dine recepter

På Patientportalen kan du også bestille receptfornyelse.

OBS: Skal du bestille tid til dit barn eller sender E-mail?
Alle børn skal oprettes med eget CPR-nummer og adgangskode, så du kan booke tider eller sender E-mail til dem på deres eget cpr-nummer. 

Du kan logge ind med MitID.

Patientportalen

 

Min læge-App
I Min Læge appen kan du kontakte lægen og klinikken. Det er muligt til at booke tid, se vaccinationer, henvisninger og prøvesvar fra din læge.

Børn under 15 år har ikke egen MitID og kan derfor ikke logge ind på MinLæge app. Som forældre logger du ind med eget MitID. Du kan nu skifte bruger mellem dig selv og dine børn ved at klikke i øverste højre hjørne. Det vil altid fremgå, hvem du er logget ind som ved at se navnet øverste linie i App’en.

Medicinkortet-App
 I Medicinkortet appen kan du se om der er åbne recepter på apoteket, og du kan nemt få fornyet recepter. 

OBS: Fornyelse af afhængighedsskabende medicin KUN kan foregå 
ved en konsultation.